Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Petroyla kama sutra:Sex, Αλήθειες Και 3D


Λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία του DVD της, η Πετρούλα μιλάει για την εμπειρία της, την πολιτική, το ρεπορτάζ της αλλά και τον αγαπημένο της πολιτικό. Δεν είναι άλλος από τον Πάγκαλο.

Όπως μας εκμυστηρεύτηκε ήταν πολύ αγχωμένη λίγο πριν το γύρισμα: «Ήμουν αγχωμένη πριν από το γύρισμα. Αλλά είπα στον εαυτό μου: “Ρε συ Πετρούλα, αφού εκεί θα είσαι. Υπάρχει περίπτωση να .........


σε πηδ@%*^?ν και να μην το καταλάβεις;”. Δηλαδή, τι θα μου έλεγαν; “Πετρούλα, κάτι σου έπεσε”; Κι εγώ θα έλεγα: “πού, πού;”; Δεν γίνεται αυτό το πράγμα».

Αλλά όλη η παραγωγή τής ανήκει: «Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά. Ας πούμε απλώς ότι μου έδιναν "Χ" χρήματα, τα οποία πάνω στη διαπραγμάτευση έγιναν "Χ" επί 2. Επίσης, μιλήσαμε για όλα τα υπόλοιπα. Τα κείμενα (τα οποία έχω σκεφτεί κι έχω γράψει όλα μόνη μου), τις στάσεις που κάνω (επέλεξα τις 12 πιο πικάντικες), ακόμη και τη σκηνοθεσία (την οποία έκανα σχεδόν όλη εγώ). Ήξερα πάρα πολύ καλά τι γυρνάω».

Το κορίτσι μας έχει στόχους. Υψηλούς στόχους. Να γίνει πολεμική ανταποκρίτρια και να πάρει συνέντευξη –άνετα- από τον Οσάμα Μπιν Λάντεν: «Επόμενος στόχος μου είναι να γίνω πολεμική ανταποκρίτρια. Θα ήθελα να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου σε κάτι διαφορετικό. Και, ναι, αφού ρωτάς, αυτά που κάνω στον Όλι Ρεν θα τα έκανα πολύ άνετα και στον Οσάμα Μπιν Λάντεν».
http://www.yupi.gr/sex/c24717/Sex_Alh8eies_Kai_3D_Petroyla.html

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

petroula hot video tsonta kama sutra.kalo χχχ binteo h petroula alla roz vinteo me royxa re paidia.ginetai na kaneis χχχ video ntymenos.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails