Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

Ταινία το ροζ σεξ βίντεο της Τζούλιας Αλεξανδράτου


Το ροζ σεξ βίντεο με πρωταγωνίστρια τη Τζούλια Αλεξανδράτου φαίνεται ότι τελικά όχι μόνο έχει διαρρεύσει, αλλά κυκλοφορεί ευρέως από τη γνωστή ελληνική εταιρεία παραγωγής αισθησιακών ταινιών Sirina Productions!
Εδώ και κάποιο καιρό είχε γίνει γνωστό, τόσο από δηλώσεις της Τζούλιας Αλεξανδράτου όσο και του πρώην συντρόφου της Χρήστου Ψωμόπουλου, πως υπάρχει ένα βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου, το οποίο είχαν τραβήξει οι ίδιοι και το οποίο περιέχει τις ερωτικές τους περιπτύξεις στο Παρίσι.

Η Τζούλια πάντως δεν έχει αποκλείσει την ύπαρξη πολλών σεξ βίντεο, σε συνέντευξή της στον Αιμίλιο Λιάτσο, δηλώνοντας: ......


«Αν έχω κάνει προσωπικά βίντεο στις σχέσεις μου, αυτό δεν αφορά κανέναν άλλο, αφορούν μόνο εμένα και το άτομο με το οποίο έκανα ό,τι έκανα». Μάλιστα τότε είχε κάνει σαφές ότι δεν εκβιάζεται από κάποιον με βίντεο, μιας και τότε κυκλοφορούσαν και φήμες περί εκβιασμού. Αυτό που κυκλοφορεί τώρα από τη Sirina productions του Δημήτρη Σειρηνάκη είναι μάλλον κάποιο από τα άλλα βίντεο για τα οποία μιλάει η Τζούλια. Έχει διάρκεια περίπου 45 λεπτών και δείχνει την εκρηκτική ξανθιά να επιδίδεται σε ερωτικές περιπτύξεις με έναν παρτενέρ του οποίου το πρόσωπο δεν φαίνεται.
Πάντως, όπως δηλώνει στην «Espresso» ο στενός συνεργάτης της Μένιος Φουρθιώτης, «Πραγματικά πέφτουμε από τα σύννεφα. Αυτή τη στιγμή είμαστε με την Τζούλια στην Αθήνα και δεν γνωρίζουμε τίποτα». Μάλιστα δεν αποκλείει την περίπτωση κακόγουστης φάρσας, ενώ αφήνει ανοιχτό και το ενδεχόμενο να πρόκειται για εκβιασμό: «Παλιότερα κάποιοι πρώην σύντροφοι της Τζούλιας την εκβίαζαν ότι θα δημοσιοποιούσαν βίντεο με ερωτικές τους στιγμές. Δεν θέλω να φαντάζομαι ότι πραγματοποίησαν τις απειλές τους».
Από την άλλη πλευρά, ο ιδιοκτήτης της Sirina productions που έβγαλε στην κυκλοφορία το «καυτό» βίντεο, Δημήτρης Σειρηνάκης, δηλώνει ότι: «Δεν μπορώ να σας αποκαλύψω πώς έφτασε στα χέρια μου, ωστόσο σας διαβεβαιώ πως όλα έγιναν διά της νομίμου οδού».
Όσο για την Τζούλια, περιμένει να δει το υλικό του βίντεο και αναλόγως θα κινηθεί.

http://www.fimes.gr/2010/03/tzoulia-alexandratou-video-tainia/

4 σχόλια:

Αλέξανδρος Ζήβας είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
dimitis είπε...

password pleaseeee
its needed!!

Ανώνυμος είπε...

pass: alex (με μικρά)

Ανώνυμος είπε...

DEN YPARXEI SAN TON ELINA GAMIA KAI TIN ELLINIDA SKROFA

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails