Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

2 dvd για τη julia alexandratou 2 mauroi


2 dvd tzoulia alexandratou 2 mauroi download link

Το 2 DVD με τίτλο «ΤΖΟΥΛΙΑ 2 ΜΑΥΡΟΙ ΚΑΒΑΛΑΡΗΔΕΣ -TZOULIA 2 MAVROI
Κυκλοφορεί στα περίπτερα το νέο DVD-τσόντα της Τζούλιας Αλεξανδράτου «Τζούλια 2 Μαύροι».Χαμός στο internet με τα download link σε rapidshare,torrent tzoulia 2 dvd mauroi free watch.

Το 2ο DVD sirina της Τζούλιας είναι πλέον γεγονός και είναι πιο σκληρό από ποτέ. Στο Τζούλια 2 DVD, η εθνική μας πορνοστάρ κάνει "παρέα" ............


με δυο μαύρους "καλλιτέχνες" επαγγελματίες στο χώρο του πορνό από το εξωτερικό.Η Sirina και ο Δ.Σειρηνάκης αυτή τη φορά έφεραν από τους καλύτερους έχρωμους σταρ του είδους για να "αγαπήσουν" την καυτή Τζούλια. Ο ένας είναι ο Big Willy, γνωστός έγχρωμος πορνοστάρ με το μεγαλύτερο "εργαλείο" στην πιάτσα και ο άλλος είναι νέος και ξεκινά τώρα την επαγγελματική του καριέρα με τη Τζούλια

O Σειρηνάκης και η sirina είχε έξυπνα διαδώσει ότι η κυκλοφορία του Τζούλια DVD 2 θα καθυστερούσε για να αποφύγει την πειρατεία με τις πωλήσεις στους δρόμους και το internet.

Στο 2ο ροζ DVD-τσόντα sirina της Τζούλιας Αλεξανδράτου, η πρωταγωνίστρια κυκλοφορεί γυμνή στους δρόμους της Βούλας. Κάποια στιγμή η Τζούλια μπαίνει στην Porche της με σκοπό να "βγάλει" τα μάτια της . Τα όργια της Τζούλιας είναι ομαδικά και πολύ σκληρά.

Η δεύτερη τσόντα της Τζούλιας Αλεξανδράτου είναι xxx hardcore και η πρώτη σκηνή είναι η μόνη με σενάριο. Κατα τ’ άλλα,έχει μόνο σκληρό και βίαιο σεξ Τζούλιας και των 2 μαύρων. Στην ταινία, η Τζούλια λέει ατάκες τύπου «τι μου κάνεις μαύρε μου, αράπακλα μου» και άλλα σχόλια χρωματικού χαρακτήρα.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

tzoulia 2 dvd tsonta sirina 2 mavroi download links?

dwste ta link gia free download na doume tzoulia 2 mauroi sirina tsonta paidia.

rapidshare torrent megaupload oti nanai

Ανώνυμος είπε...

τζουλια αλεξανδρατου 2ο dvd free download;

Download ΤΖΟΥΛΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ 2 dvd ΠΟΡΝΟ sirina free torrent rapidshare παιδια που είναι;

Ανώνυμος είπε...

tzoulia aleksandratou 2 dvd free download video tzoulia aleksandratou 2 dvd online rapidshare,torrent

ante katevaste na paroume mati th tzoulia 2 dvd

Ανώνυμος είπε...

neo sirina dvd tzoulia 2 mauroi download link re paidia rapidshare torrent free watch ti ginetai paizei link na katevasoume?

Ανώνυμος είπε...

tzoulia 2 μαυροι download re paides den paizei na doume τζουλια 2 μαυροι download se kapoio site free torrent rapidshare julia alexandratou dvd 2

Ανώνυμος είπε...

ΤΖΟΥΛΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ VIDEO 2 ΤΖΟΥΛΙΑ 2 ΜΑΥΡΟΙ DVD tzoulia 2 mavroi video tsonta free download julia alexandratou +rapidashare+torrent katevaste ta link na doume tsonta reeeeeeeee

Ανώνυμος είπε...

re paidia iparxoun link edo mesa ta opoia exoun eikona stin sinexeia alla lipi i foti

Ανώνυμος είπε...

χαμός γίνεται στο διαδίκτυο με αναζήτησεις για free download του Τζούλια 2 Μαύροι. Χιλιάδες ψάχνουν να βρουν torrents, rapidshare links και άλλους τρόπους να κάνουν free download το Τζούλια 2 DVD.
Η Sirina καιροφυλακτεί και κατεβάζει όποιο download link βρει, αν και κάποια από αυτά μένουν ανοικτά για αρκετή ώρα μέχρι να τα βρει η Sirina. Μιλάμε για πρωτοφανή μάχη download στo ελληνικό διαδίκτυο με τα bandwith να σημειώνουν ρεκόρ.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails