Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Ροζ βίντεο όργια στο Αγρίνιο: download link

Τα download links για το sex video με ομαδικά όργια στο Άγρινιο κάνουν θραύση. Δείτε σκηνές του ροζ βίντεο με παντρεμένες και νεαρούς σε όργια στο Αγρίνιο.

Τα όργια στο Αγρίνιο έγιναν στο σπίτι σερβιτόρου γνωστού μπαρ της πόλης. Λίγο πριν τα όργια, οι τρεις παντρεμένες γυναίκες διασκέδαζαν στο γνωστό μπαρ με σφηνάκια και ποτά. Εκεί γνώρισαν τους τέσσερις σερβιτόρους, φλέρταραν μαζί τους και τελικά έφυγαν όλοι μαζί για το σπίτι του ενός.
Τα ομαδικά όργια με τους τέσσερις νεαρούς σερβιτόρους ξεκίνησαν .........


κατα τις 5 το πρωί και ολοκληρώθηκαν κατά στις 10.
Οι παντρεμένες ήταν μάλιστα τόσο ξαναναμμένες που δεν έφεραν καμιά αντίσταση όταν ένας εκ των νεαρών άρχισε να τραβά τα όργια σε βίντεο με το κινητό. Το ροζ βίντεο με όργια στο Αγρίνιο κυκλοφόρησε αρχικά από κινητό σε κινητό και τελικά ανέβηκε online στο internet.
Στο sex video με όργια στο Αγρίνιο φαίνονται καθαρά τα πρόσωπα των γυναικών που συμμετέχουν, τα οποία για ευνοητους λόγους έχουν αλλοιωθεί.
Στο δωμάτιο των οργίων υπάρχουν τουλάχιστον 4-5 άτομα και η κάμερα κάνει κοντινά και μακρινά πλάνα, πάντα όμως σε ερασιτεχνικό επίπεδο. Οι παντρεμένες και οι νεαροί επιδίδονται σε διάφορες στάσεις στοματικού sex, ομαδικά όργια και παρτούζες. Ο ήχος του original βίντεο περιλαμβάνει ερωτικά επιφωνήματα και λόγια στα ελληνικά, αλλά και στα αλβανικά. Οι αναζητήσεις για download links του βίντεο με όργια το Αγρίνιο πήραν φωτιά αμέσως μόλις το νέο διαδόθηκε. Σε διάφορα torrent forums μάλιστα, πολλά μέλη παρακαλούσαν τους uploaders να ανεβάσουν το βίντεο με όργια στο Αγρίνιο τάζοντας τους τον ουρανό με τ’ άστρα! Αν και αρχικά το βίντεο διαδίδονταν μόνο μέσω κινητών, τα πρώτα torrent-rapidshare links δεν άργησαν να κάνουν την εμφάνιση τους στο διαδίκτυο.
http://www.fimes.gr/2010/09/orgia-agrinio-video/

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

roz video agrinio download torrent rapidshare παιζει πουθενά ρε παιδια;

βάλτε το link να κάνουμε download video

Ανώνυμος είπε...

Οργιο Αγρίνιο link download video torrent rapidshare megaupload καμια διεύθυνση ρε παιδιά να το δούμε και εμείς.

Ανώνυμος είπε...

tsontes video me ta orgia sto agrinio

Ανώνυμος είπε...

Den yparxei auto me to hotfile. Mhn ton akoute ton malaka!

Ανώνυμος είπε...

dwse tsonta sto lao re xasapi.paizei link na doume tsonta kamia ellinida.roz video tsonta agrinio pou einai.vale ta links na doume.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails