Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

Tο απαγορευμένο ροζ DVD της Τζούλιας Αλεξανδράτου.




Σάλο έχει προκαλέσει ένα DVD με σκληρό πορνό με πρωταγωνίστρια την Τζούλια Αλεξανδράτου, που κυκλοφορεί σήμερα σε όλα τα περίπτερα υπό τον τίτλο «Απαγορευμένο».
Το βίντεο ξεκινά με την ξανθιά πρωταγωνίστρια σε ένα διπλό κρεβάτι να αυτοϊκανοποιείται, κοιτάζοντας όλο νόημα και υπονοούμενα την κάμερα. Στη συνέχιεα, η  δράση μεταφέρεται σε τζακούζι, όπου η Τζούλια χρησιμοποιεί ως παρτενέρ... ένα μεγάλο μπουκάλι σαμπάνιας!

Στην ταινία υπάρχει και συμπρωταγωνιστής, ο οποίος εμφανίζεται προς το τέλος για να ολοκληρώσει όσα δεν κατάφερε μόνη της η Τζούλια. Οι σκηνές είναι άκρως σκληρές για να περιγραφούν και περιλαμβάνουν όλες τις στάσεις και τους σεξ τρόπους...

Το  DVD κυκλοφορεί από την εταιρεία ......


«Sirina Entertainment», γνωστή από τις «καυτές» ταινίες αυστηρά για ενηλίκους μέσω του ομώνυμου περιοδικού. Όπως υποστηρίζει η εταιρεία, η ταινία έγινε εις γνώση της Τζούλιας και κυκλοφόρησε με την άδειά της.
Ωστόσο, η πλευρά της ξανθιάς πρωταγωνίστριας δηλώνει άγνοια για το βίντεο και υποστηρίζει πως ίσως πρόκειται για εκβιασμό από πρώην σύντροφό της.
Ο εκβιασμός
Προ 15 ημερών η Τζούλια διέψευδε κατηγορηματικά την ύπαρξη «καυτών» βίντεο με προσωπικές της στιγμές και, μάλιστα, είχε φτάσει στο σημείο να αλληλομηνυθεί με τον Χρήστο Ψωμόπουλο.
Τότε, ο κ. Ψωμόπουλος υποστήριζε πως υπάρχει 3ωρο βίντεο με ερωτικές τους περιπτύξεις στο Παρίσι, που είχαν τραβήξει οι ίδιοι.
Ωστόσο, το 45λεπτο DVD φαίνεται πως πρόκειται για επαγγελματική δουλειά, ενώ άγνωστο παραμένει ποιός είναι ο «προικισμένος» παρτενέρ της Τζούλιας με το τατουάζ στο μπράτσο...
Σε συνέντευξη της στον Αιμίλιο Λιάτσο, η Τζούλια Αλεξανδράτου ρωτήθηκε αν υπάρχει κάποιο βίντεο με «δραστηριότητες από την προσωπική της ζωή» με το οποίο την εκβιάζουν. Η Τζούλια αρχικά το έπαιξε ανήξερη ρωτώντας τον Λιάτσο «βίντεο, πιο βίντεο;». Ο δημοσιογράφος επέμεινε και τελικά Τζούλια παραδέχτηκε την ύπαρξη βίντεο: «Αν έχω κάνει προσωπικά βίντεο στις σχέσεις μου, αυτό δεν αφορά κανέναν άλλο, αφορούν μόνο εμένα και το άτομο με το οποίο έκανα ό,τι έκανα». Η Τζούλια αρνήθηκε πάντως οτι εκβιάζεται από κάποιον με βίντεο.
Η πληροφορία για το ροζ sex video προέρχεται από τον Χρήστο Ψωμόπουλο, ο οποίος μίλησε γι'Α αυτό στην εκπομπή Super Star της Χριστίνας Λαμπίρη.
express

6 σχόλια:

Αλέξανδρος Ζήβας είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Kωδικός για Η.V.J.A????

Ανώνυμος είπε...

Ναι, τους κωδικούς παρακαλώ για το H.V.J.A.?

Ανώνυμος είπε...

dokimastai :)
Pass: alex

Ανώνυμος είπε...

θελουμε και δευτερο μερος με...οπισθια λειτουργια...μας το χρωσταει η εθνικη μας πορνη

Ανώνυμος είπε...

Οι 10 καλύτερες ατάκες για το βίντεο της Τζούλιας!!!

1.Τζούλιαααααααα έλααααααα! Θα βάλουμε Σαμπάνιααααααα!!!

2.Το κάμα.....

σούτρα θα... ξαναγραφτεί για να συμπεριλάβει την στάση σαμπανάτο.

3.Νέες φράσεις θα δημιουργηθούν πχ πάμε για ένα μπουκάλι σαμπάνια;;;;

4.Αγαπημένο παιχνίδι της Τζούλιας στο σχολείο; Η "μπουκάλα"...

5.Έκτακτη Είδηση: Η Τζούλια προσφέρει τα ποσοστά της στο ταμείο στήριξης της Ελλάδας. Για την Ελλάδα ρε γαμώτο

6.Αγαπημένος τραγουδιστής της Τζούλιας;;; – Σαμπάνης!

7.Μετά το αγγούρι τώρα και η σαμπάνια: "Άλλος την πίνει και δροσίζεται, άλλος την... πίνει και ζορίζεται.

8.Τζούλια άσε την σαμπάνια και πιασε μια "Μαλαματίνα" !

9.Ο κατασκευαστικός κλάδος έδειξε χθες τα πρώτα σοβαρά σημάδια ανάκαμψης. Η μισή Ελλάδα το έριξε στο ..σοβάτισμα!

10.Αν η ταινία κάνει διεθνή καριέρα, θα φτιάξει το ελληνικό ισοζύγιο;

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails