Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

Πορνό τσόντα DVD και με άλλο γνωστό μοντέλο.


http://cobra-argos.blogspot.com/2010/03/dvd_9335.html

Είναι πασίγνωστο μοντέλο της Ελλάδας, το παίζει σοβαρή επαγγελματίας, αλλά στο εξωτερικό γυρίζει πορνοταινίες και τρέμει μην αποκαλυφθεί. Μετά την Τζούλια Αλεξανδράτου, άλλο ένα ροζ σκάνδαλο ετοιμάζεται να σκάσει στην ελληνική showbiz.

Τα δημοσιογραφικά γραφεία, αλλά και τα γραφεία πρακτορείων μοντέλων, έχουν ανάψει τις τελευταίες ώρες από πληροφορίες που κάνουν λόγο για ύπαρξη και άλλου πολύ γνωστού μοντέλου σε ροζ ταινία σκληρού πορνό, που αν αποκαλυφθεί θα προκαλέσει σάλο, όπως ακριβώς με την Τζούλια Αλεξανδράτου. 



Οι πληροφορίες ξεκίνησαν από την στήλη «Σίβυλλα» του Βήματος που έγραψε τα εξής:
«Φοβάμαι ότι σύντομα θα αποκαλυφθούν οι “επαγγελματικές δραστηριότητες” και άλλης μονδέλας, την οποία γνωρίζω αρκετά καλά. Το εκρηκτικό κορίτσι .......
δίνει προς τα έξω την εικόνα σοβαρής επαγγελματία. Μιας γυναίκας που ξέρει τι θέλει, είναι απόλυτα αφοσιωμένη στο modeling και παραμένει απόμακρη… σε τολμηρά ερωτικά καλέσματα. Η πραγματικότητα όμως είναι εντελώς διαφορετική… Το μοντέλο επισκέπτεται συχνά – πυκνά την Γερμανία»
Το καλλίγραμο μοντέλο ταξιδεύει συχνά στη Γερμανία όπου γυρίζει ταινίες πορνό που κυκλοφορούν κανονικά σε sex shop και μαγαζιά με ερωτικά dvd στην Ευρώπη. Η «σοβαρή» όμως μοντέλα έκανε το λάθος να εκμυστηρευτεί τις εναλλακτικές ασχολίες της σε στενούς φίλους και όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις ένα τέτοιο μυστικό δεν παραμένει ποτέ… μυστικό. Σύμφωνα μάλιστα με την «Σίβυλλα», το πασίγνωστο μοντέλο κυκλοφορεί στην προσωπική της ζωή με χαμηλοτάκουνες, «σεμνές» γόβες των οίκων Bally και Celine. Μήπως αυτό σας λέει κάτι;
fimes

1 σχόλιο:

Katse Kala είπε...

Αγαπητό almafiozos, σας έχουμε στη λίστα με τα αγαπημένα μας. Εάν και εσείς επιθυμείται να μπούμε στη δική σας λίστα μπορείτε να το κάνετε.


Φιλικά: Η ομάδα του katse-kala.blogspot.com

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails