Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Όργια στο ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης

katerina tsopei orgia sto ktel

Η Κατερίνα Τσοπέη, το άτακτο κορίτσι της ταινίας με όργια στο ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, πλασάρεται ως η νέα Τζούλια Αλεξανδράτου.

Η εκρηκτική ξανθιά Κατερίνα Τσοπέη αποκαλύπτεται ........



μέσα από μία καυτή φωτογράφηση στην οποία αναδεικνύει τα πλούσια προσόντα της και τις τέλειες αναλογίες της. Ψηλή, καλλίγραμμη μα πάνω από όλα, πολύ σέξι, η Κατερίνα κάνει φιλότιμες προσπάθειες να γίνει η επόμενη μούσα των παραγωγών Sirina.

Το 1ο Συλλεκτικό Ελληνικό Ερασιτεχνικό κυκλοφορεί σε δυο DVD με όργια στο ΚΤΕΛ και την Κατερίνα Τσοπέη. Δέκα ζευγάρια της διπλανής πόρτας σκηνοθετούν την δικιά τους ταινία με αυθορμητισμό και φαντασία. Δέκα ζευγάρια που ίσως τα γνωρίζαμε, αλλά ποτέ πριν δεν τα είχαμε προσέξει, μας βάζουν για πρώτη φορά στην κρεβατοκάμαρά τους. Ίσως είναι οι παλιοί συμμαθητές μας, οι φίλοι ή οι γείτονές μας, ποτέ δεν ξέρεις.

Η Κάτια (Κατερίνα Τσοπέη) από την Καλλιθέα ξέρει πολύ καλά να ικανοποιεί τον σύντροφό της. Η Σοφία και ο Πέτρος αποδεικνύουν ότι το καλό κρεβάτι είναι πάνω απ’όλα θέμα χημείας, ενώ η Μέλπω και ο Λευτέρης επιδίδονται σε ένα κορυφαίο ρεπερτόριο από ατάκες. Αθάνατο ελληνικό βουκολικό, που έλεγε παλιότερα ο Χαρυ Κλιν.

Η ταινία έχει και επώνυμο βαρύ πυροβολικό από το χώρο των παγκόσμιων διακρίσεων του παλιού ελληνικού μόντελινγκ. Πρόκειται για την Κατερίνα Τσοπέη, (καλλιτεχνικό η πραγματικό) και πρωταγωνιστεί σε ταινία γυρισμένη μέσα σε ένα λεωφορείο του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης.
http://silkyandpinky.blogspot.com/2011/10/blog-post_16.html

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

katerina tsopeh sex sto ktel erasitexniko dvd tsonta dvd download link rapidshare torrent rar gia download paidia pote tha balete na katevasoume free th tsonta zeygaria tis diplanis portas free torrent gia free download

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails