Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Η Λιάνα Κανέλλη στον Παπαδάκη για τα "γαμ@@@@"(video)

Καλεσμένη του Γιώργου Παπαδάκη στο «Καλημέρα Ελλάδα» ήταν σήμερα η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη, η οποία με τα όσα είπε έκανε τον παρουσιαστή να «βαριανασαίνει» μονολογώντας για επερχόμενα πρόστιμα από το ΕΣΡ!

«Στη "Νέμεσις" που κυκλοφορεί (το περιοδικό της κας Κανέλλη) σας έχω ετοιμάσει ένα λεξικό, το λεξικό της κρίσης. Ακούει ο άλλος να λένε για σπρεντς, σουάπς, δομημένα, αδόμητα κλπ και δεν ξέρει τι του γίνεται» ανέφερε η κα Κανέλλη με τον ............


Γιώργο Παπαδάκη να απαντά χιουμοριστικά (μη γνωρίζοντας τι θα επακολουθήσει) ότι «ο κόσμος δεν τα λέει δομημένα αλλά κάπως αλλιώς που δεν μπορώ να πω. Ας πούμε… τομημένα»!

«Γαμημ..α εννοείς Γιώργο;» πετάγεται η κα Κανέλλη με τον Γιώργο Παπαδάκη να ανεβάζει σφυγμούς και να ακούγονται γέλια από το πλατό! «Δεν το είπα εγώ» γύρισε και είπε προς την κάμερα πανικόβλητος ο παρουσιαστής!

«Δεν σας επιτρέπω να μου πείτε ούτε εσείς ούτε το ραδιοτηλεοπτικό ότι είπα κακή κουβέντα. Εάν ανοίξετε τη Βίβλο το "γαμέω-ώ" ή ο γαμέτης υπάρχουν παντού. Ομιλεί δια πάσα νόσον και πασαν μαλακία! Και σας θυμίζω ότι η ύβρις του Ιησού την ώρα που είναι στο Ναό και καθαρίζει τους παπάδες που έχουν βγει στα παγκάρια είναι ως εξής: “Είστε εδώ και φέρεστε ως βρώμικα πανιά γυναικών”. Τη μετάφραση την αφήνω στον οποιοδήποτε» σημείωσε η Λιάνα Κανέλλη συμπληρώνοντας λίγο μετά πως «δεν υπάρχουν βρώμικες λέξεις αλλά βρώμικες πράξεις.Δεν υπάρχει λέξη που δεν μπορεί να ειπωθεί εάν η πρόθεση της δεν είναι υβριστική».

Με τον Γιώργο Παπαδάκη μάλλον να εύχεται να έχει… κοπεί ο ήχος, η κα Κανέλλη συνέχισε με έμφαση λέγοντας πως «το ότι ο Πάγκαλος λέει “μαζί τα φάγαμε” εγώ το θεωρώ μεγαλύτερη βρισιά από το γαμέω-ώ, τον γαμέτη και τα γαμ..σια σε κάθε γλώσσα»!

Η αντίδραση του παρουσιαστή του «Καλημέρα Ελλάδα» τα λέει όλα: «Υπολογίζω γύρω στα 50.000 ευρώ από το ΕΣΡ. Ε;»..!


http://www.madata.gr/diafora/media/92212.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails