Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Ελληνική τσόντα: Η εκδίκηση της νύφης(video)

Μετά την «Εκδίκηση της Παρθένας στα Μπουζούκια» έρχεται η «Εκδίκηση της Νύφης» να προσθέσει ένα ακόμα ένδοξο κεφάλαιο στο βιβλίο των ελληνικών πορνοταινιών. Δείτε το τρέιλερ.

Η «Εκδίκηση της Νύφης» είναι προϊόν της Sirina Productions που είχε κάνει και την «Εκδίκηση της Παρθένας στα Μπουζούκια». Ο Ζαφείρης, ο Ματθαίος και ο Demetri πρωταγωνιστούν, ενώ στο ρόλο της νύφης η πρωτοεμφανιζόμενη και 100% ελληνίδα, Ηλέκτρα.

Στα γυρίσματα της ταινίας επικρατεί χάος θυμίζοντας ταινίες Γκουσγκούνη. Δείτε βίντεο από.........


τα παρασκήνια της τσόντας. Ο Demetri αυτοσχεδιάζει πετώντας όποια λέξη του έρχεται, προσπαθώντας να ακούγεται πρόστυχος και πειστικός ταυτόχρονα, ενώ οι οδηγίες του σκηνοθέτη-παραγωγού τον «τσιτώνουν» διαρκώς: «Σε τιμωρεί, βρίσε την, τα έχεις πάρει στο κρανίο, θέλεις να τη σκοτώσεις». Και ο Demetri κάνει να σηκωθεί οργισμένος, αλλά τα χέρια του είναι δεμένα στον καναπέ με χνουδωτές χειροπέδες. Φυσικά ο καναπές είναι ψεύτικος, σηκώνεται μαζί του για πλάκα. Ο Demetri το παλεύει και όταν τελικά εξαπολύει τη χειρότερη βρισιά που μπορεί να σκεφτεί («Φτου σου, ρεζίλι»), όσοι βρίσκονται πίσω από τις κάμερες δαγκώνονται για να μην ξεκαρδιστούν.

Δείτε το trailer βίντεο της ταινίας. Προειδοποίηση: σε ορισμένα σημεία είναι πιο αργό και από την «Αιωνιότητα και μια Μέρα».Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο Nitro, η Ηλέκτρα είναι μια «φυσιολογική, καθημερινή κοπέλα που γουστάρει το σεξ, γουστάρει να την παίρνουν μάτι όταν το κάνει, δεν έχει κανένα κόμπλεξ και θέλει να δοκιμάσει την εμπειρία του πορνό». Εντελώς φυσιολογική δηλαδή. «Δεν είναι επαγγελματίας και δεν το κάνει για τα χρήματα. Και το καλύτερο: Είναι squirter». Για τους έχοντες απορίες, το squirting είναι αυτό που έχει βαφτιστεί ως "γυναικεία εκσπερμάτιση" και είναι εξαιρετικά σπάνιο, εξ ου και η ύπαρξη ολόκληρης υποκατηγορίας στην παγκόσμια βιομηχανία πορνοθεάματος.

Ας αφήσουμε όμως την Ηλέκτρα να μιλήσει για τον εαυτό της, έχει πολλά ενδιαφέροντα να πει: «Είμαι 24 ετών, κατάγομαι από τη Θεσσαλονίκη και είμαι πολυοργασμική. Στο σεξ μού αρέσει η ποικιλία – και σε συντρόφους, αλλά και στο τι κάνω με τον εραστή μου. Θεωρώ ότι είναι ρατσισμός να πηγαίνει κανείς μόνο με άτομα του αντίθετου φύλου, για μένα όμως το σεξουαλικό παιχνίδι πηγαίνει πολύ πιο μακριά». Δηλαδή; «Δηλαδή μου αρέσει να το κάνω σε δημόσιους χώρους, να παίζω το ρόλο της σκλάβας (εξάλλου ανήκω στο σύντροφο και κυρίαρχό μου), παρόλο που στο σεξ είμαι κυριαρχική. Το δέσιμο, και ιδιαίτερα το καλλιτεχνικό bondage, όπως το γιαπωνέζικο karada, είναι από τα αγαπημένα μου παιχνίδια. Ο πόνος ή η ταπείνωση είναι κομμάτια της διέγερσης, αρκεί φυσικά να υπάρχει πάντα συναίνεση, ασφάλεια και σεβασμός στην προσωπικότητα του άλλου. Τι άλλο να πω για μένα;».

Ενα φυσιολογικό κορίτσι της διπλανής πόρτας δηλαδή! Τόσο φυσιολογικό όσο και το μεγεθυσμένο στήθος της Τζούλιας Αλεξανδράτου, ο αυνανισμός του Παπακαλιάτη και το μεγαλύτερο όργιο στον κόσμο.
http://www.fimes.gr/2009/10/ekdikisi-tis-nufis-tsonta/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails