Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2011

Μαριάννα Ντούβλη live show

Marianna Ntouvli live show

Απογοητεύτηκαν οι θαυμαστές της Μαριάννας Ντούβλη στην πρεμιέρα του live show που πραγματοποίησε χθες στη Θεσσαλονίκη.

Φύκια για μεταξωτές κορδέλες πούλησε η πρωταγωνίστρια του ροζ dvd στο κοινό της Θεσσαλονίκης που «έσπευσε» να την απολαύσει στο «Mens Club Sol».

Το κοινό περίμενε να δει ένα καυτό show, όπως η ίδια υποστήριζε ότι .........


θα απολαύσουν οι Θεσσαλονικείς, και φυσικά να υποστηρίξει επάξια την ερμηνεία της στη hot ταινία του Σειρηνάκη.

Κάτι τέτοιο, ωστόσο, δεν έγινε, αφού το show έμεινε σε light σκηνές, όπου 2 άνδρες τη συνόδευσαν στην πίστα και χόρεψαν μαζί της κάνοντας sexy κινήσεις που παρέπεμπαν σε κάτι από ερωτικό τρίγωνο, ενώ στο show βγήκε με 2 χορεύτριες και η ίδια ντυμένη Κλεοπάτρα, σε κακή απομίμηση βέβαια, πήρε το μπάνιο της μέσα σε μια μπανιέρα και, χύνοντας γάλα, οι χορεύτριες λικνίζονταν και οι 3 σε ένα λεσβιακό σύνδρομο ...

Οι θαμώνες περίμεναν να δείξει τα κάλλη της και έμειναν άφωνοι, όταν είδαν ότι το καυτό show μόνο καυτό δεν ήταν, με αποτέλεσμα να αρχίσουν να δυσανασχετούν, καθώς η πορνοστάρ τούς απογοήτευσε, αφού δεν κατέβηκε ούτε καν στη σάλα μετά το πρόγραμμά της να υπογράψει αυτόγραφα. Ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού, όπως ήταν αναμενόμενο, αγανάκτησε με τη Μαριάνα.

Έτσι η Ντούβλη έφυγε μόνη της από το club χωρίς πλέον συνοδεία, όπως είχε στην αρχή, και περιμένοντας ταξί έξω από το club έκρυβε το πρόσωπό της ως άλλη Φατμέ.

Μάλιστα, ήταν τόση η αγανάκτηση του κοινού, ώστε κάποιος νεαρός έτρεξε προσπαθώντας να σταματήσει το ταξί όπου είχε επιβιβαστεί η Μαριάνα και της φώναζε: «Αίσχος! Μας κορόιδεψες».
http://www.madata.gr/diafora/showbiz/86493.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails