Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2011

Αίγιο: Μήνυση στο σύζυγο επειδή είχε πρόβλημα στύσης!

Στα αυτιά του δεν πίστευε ο αστυνομικός υπηρεσίας του τμήματος Αιγίου όταν μια γυναίκα πήγε εκεί μαζί με τον πατέρα της για να υποβάλλει μήνυση στο σύζυγο της επειδή αντιμετωπίζει… πρόβλημα στύσης!
Αν το διαβάζετε και δεν το πιστεύετε, σκεφθείτε να ήσαστε στη θέση του αστυνομικού στο Αίγιο ο οποίος κόντεψε να πέσει από την καρέκλα του!

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Κόσμος», ο αστυνομικός βάρδιας ρώτησε και..........


ξαναρώτησε για να εμπεδώσει αν είχε ακούσει καλά το λόγο της μήνυσης! Απάντηση -μάλιστα- του έδωσε και τις δύο φορές ο πατέρας της γυναίκας.

Αφού βεβαιώθηκε, λοιπόν, ότι άκουσε καλά, ο ξαφνιασμένος αστυνομικός ρώτησε απορημένος: «Και τι θέλετε να κάνω εγώ δηλαδή; Μα είναι λόγος αυτός για να υποβάλλετε μήνυση στον άνθρωπο;».

Πατέρας και κόρη όχι απλά επέμεναν αλλά παρότρυναν τον αξιωματικό να πάρει τον σύζυγο της κυρίας και να του κάνει συστάσεις!

Τελικά, ο αστυνομικός κράτησε το νούμερο του τηλεφώνου του συζύγου και την επομένη το πρωί τον κάλεσε στην αστυνομική υπηρεσία. Όταν ο σύζυγος της κυρίας πήγε εκεί, έπεσε από τα σύννεφα ακούγοντας για τη μήνυση που του υπεβλήθη! Και ομολόγησε ότι όντως αντιμετώπιζε πρόβλημα, το οποίο, ωστόσο, απέδωσε στο άγχος που του είχε προκληθεί από προβλήματα άλλης φύσης που αντιμετώπιζε με τη σύζυγό του και την οικογένειά της.

Ο ίδιος, μάλιστα, υποστήριξε ότι αυτό που ήθελαν πατέρας και κόρη ήταν να τον εκθέσουν στην τοπική κοινωνία. Πάντως, η υπόθεση φαίνεται ότι θα οδηγηθεί τελικά στο χώρο των δικαστηρίων και εκεί είναι που… οι αποκαλύψεις θα «πάνε σύννεφο»!
http://www.star.gr/ellada_kosmos/76264

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails