Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Γυμνή φωτογράφηση του Σεργουλόπουλου:Αλήθεια ή φάρσα;

Έξαλλος έγινε χθες ο Γιώργος Λιάγκας με αφορμή ένα ημερολόγιο για το 2011 στο οποίο ο Φώτης Σεργουλόπουλος ποζάρει γυμνός! Οι «καυτές» φωτογραφίες του παρουσιαστή του Star διαδόθηκαν μέχρι και στο Ίντερνετ, ωστόσο, το «Φώτης και Μαρία Live» έβαλε σήμερα τα πράγματα στη θέση τους.

«Φώτης Σεργουλόπουλος, κάνει το δικό του ημερολόγιο», είπε ο Γιώργος Λιάγκας και άρχισε την κατά μέτωπο επίθεση για το σώμα και τα προσόντα του Φώτη. «Σαν δεν ντρέπεται λίγο κοτζάμ άνδρας! Πολύ...........


προκλητικό! Ντροπή! Είναι ξεδιάντροπος με αυτά που κάνει», είπε μεταξύ άλλων.

Ατάραχη δίπλα του η Φαίη Σκορδά, ενώ οι συνεργάτες της εκπομπής διχάστηκαν για το αν το concept της φωτογράφησης είναι ή όχι προκλητικό και οι φωτογραφίες έχουν υποστεί ή όχι photoshop.

Ο κακός χαμός έγινε ανήμερα της ονομαστικής γιορτής του Φώτη, μόνο που το ημερολόγιο αποδείχθηκε... «μαϊμού», όπως και τα νεύρα του Λιάγκα!

Το γυμνό ημερολόγιο ήταν απλά μια φάρσα της Μαρίας Μπακοδήμου και των συνεργατών του «Φώτης και Μαρία Live» σε συνεργασία με το ζεύγος του Mega και με αφορμή την γιορτή του παρουσιαστή!

Η Μαρία είπε την αλήθεια στη σημερινή εκπομπή και ευχαρίστησε τον Γιώργο και την Φαίη για την συμμετοχή τους στο «έγκλημα».

Πάντως, πολλοί ήταν εκείνοι που την «πάτησαν», μεταξύ των οποίων και η μαμά του Φώτη: όπως αποκάλυψε ο παρουσιαστής, τον πήρε τηλέφωνο πρωί πρωί και του ζήτησε να κρατήσει ένα ημερολόγιο για εκείνη και ένα για την νονά του!

http://www.star.gr/life_style/75354

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails