Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Τα ζώδια από 17 έως 23 Ιανουαρίου 2011


Δείτε τις προβλέψεις για το ζώδιο σας για την εβδομάδα 17-23/1/2011

Κριός (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)

Τα ζητήματα που θα σας απασχολήσουν είναι πολλά , καλά θα κάνετε να προσέξετε τις κινήσεις σας. Δώστε προτεραιότητα σε φίλους και την οικογένεια σας και προσπαθήστε να βάλετε μια τάξη σε μερικά πράγματα. Μην αφήσετε να σας επηρεάσουν γεγονότα που αφορούν το παρελθόν. Στην εργασία σας θα μπορέσετε να φέρετε στα μέτρα σας πολλά πράγματα. Προτάσεις για ...........


νέες συνεργασίες θα πρέπει να τις επεξεργαστείτε με προσοχή. Προσπαθήστε να μπείτε σε πρόγραμμα στα οικονομικά σας Όσον αφορά τα έσοδα και τα έξοδα σας να είστε συνετοί. Στον αισθηματικό τομέα, θα μπορέσετε να φέρετε στα μέτρα σας ορισμένες καταστάσεις οι οποίες θα σας βοηθήσουν να έρθετε πιο κοντά στο σύντροφο σας . Εσείς που είστε μόνοι θα κάνετε νέες γνωριμίες οι οποίες θα σας προβληματίσουν αλλά και θα σας οδηγήσουν στο να πάρετε αποφάσεις.

Ταύρος (21 Απριλίου – 20 Μαϊου)

Ο Ερμής και ο Πλούτωνας σας ευνοούν ώστε να δώσετε καίριες λύσεις σε επαγγελματικά και προσωπικά θέματα που σας απασχολούν, ενώ η Πανσέληνος σας ζητά να προβείτε σε σημαντικές αλλαγές τόσο στον οικογενειακό όσο και στον συναισθηματικό τομέα. Στην ίδια λογική οι δύσκολες όψεις του Άρη και του Ήλιου σας καλούν να κινηθείτε με εναλλακτικά σενάρια, που μάλλον σας συμφέρουν περισσότερο, μέσα από ανατροπές και αποκαλύψεις που αλλάζουν τα δεδομένα.

Δίδυμοι (21 Μαϊου – 21 Ιουνίου)

Με την Αφροδίτη να ευνοεί τις σχέσεις με όλους γύρω –και ιδιαίτερα τις αισθηματικές– ανοίξτε αγκαλιές τρυφερές κι ερωτικές σε αυτούς που αγαπάτε. Οι μόνοι αναζητήστε ένα νέο ταίρι, με εμπιστοσύνη στη γοητεία σας! Αν στη δουλειά επικρατεί ένταση, με πιθανότητα ανατροπών, φερθείτε ψύχραιμα κι ευέλικτα.

Καρκίνος (22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Όταν υπάρχουν πλανήτες στον 8ο οίκο μας όπως συμβαίνει τώρα με τον Άρη στον Υδροχόο η δίψα γίνεται πιο επιτακτική, τα ένστικτα πιο απαιτητικά, η ανάγκη για συναισθηματική εγγύτητα 24ωρη απασχόληση και η επιθυμία για σεξουαλική ικανοποίηση δημιουργεί στο πίσω μέρος του εγκεφάλου σου μια σκοτεινή αίθουσα που παίζει συνεχώς πορνοταινίες. Σε πιο απλή μετάφραση αυτό σημαίνει ότι θα ήσουν πολύ ευχαριστημένος αν μπορούσες να καταπιείς τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει ερωτικά ενώ ταυτόχρονα η εφορία, το αφεντικό, μια κληρονομιά, ή ένας συνεταίρος, κάποιος καλός άνθρωπος τέλος πάντων, θα σου έδινε τόσα χρήματα που θα σε εξασφάλιζε πλουσιοπάροχα μέχρι το τέλος της ζωής σου. Όμως μιλάμε για τον 8ο οίκο δηλαδή για ένταση, πάθος, θάνατο και αναγέννηση. Μιλάμε για τη σκοτεινή και πιο μύχια πλευρά του εαυτού μας, για το θαύμα της ζωής και για την απελπισία που φέρνει η συντομία της. Όλα αυτά σημαίνουν ότι χρειάζεσαι Ένα/Μοναδικό/Αγαπημένο πρόσωπο για να νιώσεις ολόκληρος και Ένα/ Μοναδικό/ Αναντικατάστατο στόχο για να νιώσεις ζωντανός/ή.  

Λέων (23 Ιουλίου – 23 Αυγούστου)

Η Πανσέληνος στις 19 στον Καρκίνο σε ευνοεί πάρα πολύ για να απολαμβάνεις τις επιτυχίες και την καλή επικοινωνία που έχεις με τον περίγυρό σου. Με τον Άρη στον Υδροχόο θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες για να αλλάξεις ό,τι δεν σου αρέσει στη ζωή και την καθημερινότητά σου. Δώσε τέλος σε εγωισμούς και καταστάσεις που μπορεί να στεναχωρούν το ταίρι σου. Με τη διαλλακτικότητα που θα δείξεις, θα δεις πολλά πράγματα να αλλάζουν. Η Αφροδίτη που είναι στον Τοξότη σου στέλνει, επίσης, τις θετικότερες των επιρροών της, ώστε να μπορέσεις να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου. Αν ακόμη δεν έχεις βρει κάτι που να σε ενθουσιάζει, πλησιάζει ο καιρός που θα κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

Παρθένος (24 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Η ευνοϊκή όψη του Ήλιου, του Ερμή και του Πλούτωνα αλλά και οι θετικές όψεις της Πανσελήνου, σας δίνουν θετικές προϋποθέσεις για να ξεκαθαρίσετε ζητήματα στον οικογενειακό και επαγγελματικό τομέα. Αποφύγετε ταλαιπωρίες που εγκυμονούν ταξίδια, μετακινήσεις αλλά και συγκρούσεις με συγγενικά σας πρόσωπα. Δώστε χώρο για μια πιο ουσιαστική προσέγγιση στον συναισθηματικό τομέα, και ισορροπήστε ζητήματα που εκκρεμούν εδώ και καιρό.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Θα μπορέσετε να καταφέρετε πολλά πράγματα αν μετριάσετε το άγχος σας . Μπορείτε με τις ικανότητες που έχετε να υλοποιήσετε πολλά τα σχέδια σας. Κατάλληλες είναι οι πρωινές ώρες για να τακτοποιήσετε τις προσωπικές σας υποχρεώσεις . Μην κάνετε πράγματα που θα σας πιέσουν. Στην εργασία σας θα μπορέσετε να ξεκινήσετε νέες συνεργασίες οι οποίες θα σας κάνουν να νιώσετε πολύ καλά . Μη διστάσετε να πάρετε αποφάσεις . Προσπαθήστε στα οικονομικά σας να δείξετε συνέπεια . Αποφύγετε να αφήσετε εκκρεμότητες ή να κάνετε έξοδά που θα σας ζημιώσουν.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου)

Με τόσες θετικές πλανητικές επιρροές, θα πρέπει να πετάς στα σύννεφα! Η εβδομάδα σου θα ξεκινήσει με πολύ αισιοδοξία, καθώς η Πανσέληνος που γίνεται στις 19 στον Καρκίνο, θα φέρει πολλές ευκαιρίες. Ό,τι βάλεις στο μυαλό σου, θα μπορέσεις να το πετύχεις με πολύ μεγάλη ευκολία. Η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο αλλά και πάλι έχεις το αίσθημα πως κάτι λείπει. Να ξέρεις πως το ταίρι σου είναι πραγματικά ευτυχισμένο μαζί σου. Τώρα μάλιστα που ο Άρης είναι στον Υδροχόο, ο ερωτισμός σου θα φτάσει στα ύψη και μαζί του και το έτερον ήμισυ από ευτυχία!Αλλά και για εσένα που ψάχνεις ακόμα το άλλο σου μισό, έχω τα καλύτερα: η μοναξιά θα πάρει τέλος! Ό Άρης από τον Υδροχόο σου φέρνει το ταίρι που έχεις ονειρευτεί!

Τοξότης (23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Τόλμη και γοητεία, ερωτισμό και τρυφεράδα, φιλική διάθεση και εύνοια στην αγάπη και στον έρωτα χαρίζει η Αφροδίτη στον Τοξότη. Μην παρασυρθείτε από τις δυσαρμονίες που προκαλούν αντιδραστικότητα και τριβές ή που προτρέπουν σε ερωτικά… παραστρατήματα! Στη δουλειά δείξτε διπλωματία και υπομονή.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Ο Πλούτωνας και ο Ερμής στο ζώδιό σας και η Πανσέληνος απέναντί σας, φορτίζουν με σημαντικά γεγονότα την εβδομάδα που έρχεται τόσο στον προσωπικό όσο και στον οικογενειακό τομέα. Θέματα που αφορούν τον επαγγελματικό τομέα μπαίνουν σε μια νέα βάση μέσα από αναγκαίες αλλαγές. Στον ερωτικό τομέα, παλιές σχέσεις περνούν από φάση αναθεώρησης ενώ καινούριες σχέσεις έρχονται με στόχο να εκπληρώσουν βαθύτερες ανάγκες και επιθυμίες σας.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου)

Ρυθμίστε με προσοχή τις υποχρεώσεις σας στην εργασία σας για να μην εκτεθείτε. Αποφύγετε να πάρετε πρωτοβουλίες αυτό το διάστημα, προσέξτε πολύ . Πολλά θα είναι τα σκαμπανεβάσματα στα οικονομικά σας. Η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για να πάρετε κάποιο σημαντικό ρίσκο. Οι ερωτευμένοι του ζωδίου καλά θα κάνετε να προσέξετε τη συμπεριφορά σας προς το ταίρι σας . Μην κάνετε πράγματα που θα πληγώσουν το ταίρι σας. Αγαπητοί αδέσμευτοι με την γοητεία και το ταπεραμέντο σας θα μπορέσετε να κάνετε μια γνωριμία που θα σας ενθουσιάσει.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Η ευνοϊκή όψη της Πανσελήνου από τον φιλικό σας Καρκίνο με τον Ουρανό και τον Δία, κάνει αυτή την εβδομάδα ιδιαίτερα θετική. Οικογενειακές και συναισθηματικές επαφές μπορούν να σας γεμίσουν με πληρότητα και ασφάλεια που τόσο έχετε ανάγκη αλλά και βοηθούν να ξεκαθαριστούν μπερδεμένες καταστάσεις. Αποφύγετε υπερβολές, με την Αφροδίτη σε δύσκολη όψη, στον οικονομικό τομέα και δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε μετακινήσεις αλλά και ταξίδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails