Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Γνωστό μοντέλο-Σταρ Ελλάς σε κύκλωμα με ναρκωτικά

Κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών σε κύκλους της show biz, εξάρθρωσε η ΕΛ.ΑΣ.. Μετά από επιχείρηση που διήρκησε μεγάλο χρονικό διάστημα. Η αστυνομία κατάφερε πλήγμα στο κύκλωμα με την σύλληψη 9 ατόμων, επτά από τους οποίους εμπλέκονται με τη διακίνηση, ενώ οι άλλοι δύο ήταν πελάτες.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν 3 κιλά κοκαΐνης, 6 κιλά scag και περίπου 6 χιλιάδες χάπια έκσταση. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συλληφθέντες είχαν «στήσει» εταιρεία με μεταχειρισμένα Ι.Χ., μέσα στα ανταλλακτικά των οποίων προωθούσαν τα ναρκωτικά.

Η πρώτη δικογραφία αφορά τους επτά συλληφθέντες, ενώ η δεύτερη .............


που έχει σχηματιστεί, θα αφορά μοντέλα, ηθοποιούς, τραγουδιστές, άτομα από τη show biz, καθώς επίσης κοσμικούς του Κολωνακίου και της Κηφισιάς.

Μεταξύ αυτών είναι ένα πολύ γνωστό μοντέλο που είχε κατακτήσει και τον τίτλο της Σταρ Ελλάς, καθώς και ένας μουσικός παραγωγός.

Όπως προέκυψε από τις έως τώρα έρευνες της Αστυνομίας, η συμμορία είχε στήσει δύο "υποκαταστήματα" στο Άστρος Κυνουρίας και την Τρίπολη, προκειμένου να καλύπτει τις ανάγκες των επωμύμων στις εξοχικές κατοικίες τους.

Απ’ ό,τι φαίνεται το κύκλωμα είχε «βαρβάτους» τραπεζικούς λογαριασμούς, ενώ κάποια από τα μέλη του ζούσαν μέσα στη χλιδή.

Oι διωκτικές Aρχές διαθέτουν πάνω από 10.000 μαγνητοφωνημένες συνομιλίες των διάσημων πελατών με τους συλληφθέντες.

Οι εθισμένοι επώνυμοι, όταν ήθελαν να παραγγείλουν χάπια ecstasy, τα ονόμαζαν ''κλειδιά' ή ''εργαλεία'', την υδροπονική κάνναβη ''πράσινο'' ή "εισιτήριο για τον Παναθηναϊκό", ενώ την κόκκα "5αράκι" ή "10αράκι".

Ο φερόμενος ως "εγκέφαλος" του κυκλώματος θα οδηγηθεί στον 30ο ανακριτή την Τετάρτη, ενώ οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι θα ακολουθήσουν την ίδια διαδικασία την Πέμπτη.
http://www.newsday.gr/article/12270/modela-narkotika-kai-polutele-autokineta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails