Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Ροζ βίντεο, όργια, sex toys σε νοσοκομείο της Αθήνας


Σάλος σε μεγάλο νοσοκομείο της Αθήνας με σεξουαλικά βοηθήματα, ροζ βίντεο και ηχητικά ντοκουμέντα με ερωτικό περιεχόμενο που βρέθηκαν σε γραφείο γιατρών.

Σεξουαλικά βοηθήματα και ροζ σεξ βίντεο βρέθηκαν σε μεγάλο Αθηναϊκό νοσοκομείο, γεγονός που προκάλεσε την οργή του διοικητή του. Ο διοικητής εδώ και λίγες μέρες κάνει έρευνα για να καταλήξει στο ποιοί από τους γιατρούς έβαλαν σε κίνδυνο το όνομα του νοσοκομείου, δημιουργώντας προβλήματα και στη λειτουργία του. Το ροζ θέμα συζητείται διαρκώς από ..........


γιατρούς, νοσηλευτές και υπάλληλους στους διαδρόμους του νοσοκομείου.

Το ροζ υλικό βρέθηκε από καθαρίστριες που είχαν μπει στο γραφείο των γιατρών για να καθαρίσουν, αφού είχε τελειώσει η εφημερία τους. Μία από τις καθαρίστριες βρήκε για πρώτη φορά ανοιχτό ένα ντουλάπι που συνήθως ήταν κλειδωμένο και εκεί αντίκρισε σεξουαλικά βοηθήματα και ένα mp3.

Το ηχητικό ντοκουμέντο ήταν φωτιά αφού γνώριμες φωνές γιατρών που συνομιλούσαν κατά τη διάρκεια ερωτικών πράξεων. Μέσα σε ένα κουτί μάλιστα βρέθηκαν και τολμηρά γυναικεία εσώρουχα αλλά και μία κασέτα μικροκάμερας με ροζ βίντεο από τα όργια στο νοσοκομείο, που σύμφωνα με τα ευρήματα είχαν καταγραφεί.

Οι δύο καθαρίστριες θεώρησαν καλό να ενημερώσουν το γραφείο του διοικητή για τα όσα βρήκαν και όχι να αποκρύψουν το περιστατικό. Φυσικά δεν κράτησαν το μυστικό και έτσι το θέμα διαδόθηκε στους διαδρόμους του νοσοκομείου με αστραπιαία ταχύτητα.

Από την ώρα εκείνη ο διοικητής ερευνά το θέμα έχοντας αποδείξεις τα ευρήματα και κυρίως τo sex video που προδίδει τα πρόσωπα και τις πράξεις που έπαιρναν μέρος στα όργια. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα όργια στο νοσοκομείο γίνονταν κατά τη διάρκεια της εφημερίας ή σε κάποιες ιδιαίτερες στιγμές σε χώρο του νοσοκομείου, πιθανότατα στα δωμάτια εφημερίας των ιατρών.
http://www.fimes.gr/2010/11/nosokomeio-orgia-video/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails