Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Νάταλι Θάνου:η εκρηκτική ξανθιά


Μέρες και νύχτες στο Παρίσι με τη Νάταλι Θάνου... Η σεξοβόμβα της πίστας μόλις γύρισε από την Πόλη του Φωτός. Η εκρηκτική ξανθιά έκανε ολιγοήμερες διακοπές στην πρωτεύουσα της Γαλλίας παρέα με μια φίλη της και το απόλαυσε δεόντως!

Η Νάταλι φωτογραφήθηκε δίπλα στα διάσημα ανά τον κόσμο αξιοθέατα του Παρισιού, επισκέφτηκε τα μεγαλύτερα μουσεία, με πρώτο και καλύτερο το περίφημο Μουσείο του Λούβρου, ήπιε espresso θαυμάζοντας τη μαγευτική θέα από τον Πύργο του Αϊφελ, πόζαρε με ........


φόντο τα Ηλύσια Πεδία, επισκέφτηκε τις Βερσαλλίες...

Και τις νύχτες γευόταν την dolce vita σε όλο της το μεγαλείο! Από το famous «Moulin Rouge» μέχρι τα ακριβά εστιατόρια, η Νάταλι ευχαριστήθηκε και με το παραπάνω κάθε πλευρά της Πόλης του Φωτός.

Δίπλα της και ο φακός της «Espresso», που την ακολουθούσε κατά πόδας! Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην ψωνίσει. Ενθουσιασμένη γέμισε τις βαλίτσες της με νέες επώνυμες δημιουργίες με τη σφραγίδα των διασημότερων σχεδιαστών της Γαλλίας. Εντυπωσιάστηκε ιδιαίτερα από την επίσκεψή της στο πρώτο κατάστημα-μπουτίκ της «ιέρειας της μόδας» Coco Chanel.

Ενθουσιασμένη από την glam ατμόσφαιρα αλλά και τον ρομαντισμό στα γραφικά cafes, η Νάταλι επέστρεψε στα πάτρια εδάφη ανανεωμένη και με νέες ιδέες. Τα πέρασε τόσο όμορφα, που το έγραψε την επομένη στο προφίλ της στο Twitter. «Είμαι ενθουσιασμένη για τον χρόνο που πέρασα στο Παρίσι! Ηταν απίστευτα» έγραψε χαρακτηριστικά.


ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ
www.espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails