Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Πετρούλα Κωστίδου γυμνή στην πισίνα

Γυμνή στην πισίνα φωτογραφήθηκε η Πετρούλα Κωστίδου στο MAX δηλώνοντας οτι θέλει να παρουσιάσει κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Δείτε τις γυμνές φωτογραφίες της Πετρούλας Κωστίδου.

Παρ’ ότι στο παρελθόν η Πετρούλα Κωστίδου είχε αρνηθεί προτάσεις για γυμνή φωτογράφηση, σε πρόσφατη φωτογράφησή του το «καυτό κορίτσι» του καιρού του Star εμφανίστηκε γυμνό .........


όσο ποτέ. Φρόντισε όμως να μην αποκαλύψει τίποτα για τις φήμες οτι σύντομα θα κυκλοφορήσει ροζ DVD-τσόντα της Πετρούλας.

Η Πετρούλα Κωστίδου πόζαρε στον φακό του MAX με άνεση και νάζι, προβάλοντας τα ιδιαίτερα σωματικά προσόντα της απ’ όλες τις γωνίες. Στη συνέντευξή που συνοδεύει την καυτή φωτογράφηση, η Πετρούλα δεν κρύβει ότι της αρέσει να έχει τα αντρικά βλέμματα πάνω της. Σαν γάτα με πέταλα όμως που είναι -και αυτό το υποστηρίζουν άτομα που τη γνωρίζουν καλά- κάνει πως δεν γνωρίζει τα «δυνατά σημεία» του κορμιού της. Ετσι, όταν ο δημοσιογράφος τής τονίζει ότι όταν μιλάει και κινείται, χρησιμοποιεί το σώμα της και συγκεκριμένα το στήθος της για να ανάβει τους άντρες, εκείνη του απαντάει με αφέλεια: «Σοβαρά; Δεν είχα ιδέα. Θα παρατηρήσω το στήθος μου και θα σου πω.» Οσο για το τι θα ήθελε να κάνει στην τηλεόραση, εκτός από την παρουσίαση του μετεωρολογικού δελτίου, η Πετρούλα Κωστίδου δεν διστάζει να πει αρχικά ότι ιδανικό για εκείνη θα ήταν να παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Και αμέσως συμπληρώνει με ύφος γατούλας: «Μα, θα περάσουν χρόνια για να γίνει αυτό πραγματικότητα.» Δεν παραλείπει βέβαια να αναφερθεί και στον κεντρικό παρουσιαστή του δελτίου ειδήσεων του καναλιού Αιμίλιο Λιάτσο, προσκαλώντας τον να παρουσιάζει μαζί της το δελτίο καιρού και να του δίνει φιλάκια ρουφηχτά!
Μιλώντας σοβαρά για τα τηλεοπτικά της σχέδια, η Πετρούλα Κωστίδου δηλώνει ότι δεν μπορεί να αποχωριστεί το δελτίο καιρού και ακόμη ότι μπορεί να τη δούμε και σε κάτι άλλο, υποστηρίζοντας ότι τα καλύτερα έρχονται για εκείνη. Η αλήθεια είναι ότι οι υπεύθυνοι του Star είχαν κατά νου να της αναθέσουν την παρουσίαση μιας εκπομπής, τύπου αντι-δελτίου ειδήσεων, που θα προβαλλόταν πριν από το βραδινό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, κάτι που όμως έχει προς το παρόν παγώσει.
http://www.fimes.gr/2010/08/petroula-gymni-max/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails