Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

Ροζ DVD Τζούλια Αλεξανδράτου: Σεξ στο Πολεμικό Μουσείο


Πάει, ξέφυγε η Τζούλια Αλεξανδράτου με τις δηλώσεις οτι έκανε σεξ στο αυτοκίνητο με τον Μάκη Ζαγορίτη στο υπόγειο πάρκινγκ του Πολεμικού Μουσείου.
Σε δηλώσεις στο Πρώτο Θέμα, η Τζούλια Αλεξανδράτου είπε για το ροζ σκάνδαλο Αλεξανδράτου-Ζαγορίτη: «το Πολεμικό Μουσείο μου ξύπνησε κάτι ερωτικό». Καταθέτοντας τη δική της άποψη και εξιστόρηση γεγονότων, η Τζούλια Αλεξανδράτου αποκάλυψε οτι .........


με τον γιο του Λευτέρη Ζαγορίτη στο Πολεμικό Μουσείο έγινε.. κάτι παραπάνω.
Η εθνική μας πορνοστάρ, Τζούλια Αλεξανδράτου, παραδέχτηκε οτι έκανε έρωτα με τον Μάκη Ζαγορίτη και μάλιστα υπό το άγρυπνο βλέμμα του Μένιου Φουρθιώτη και της ροζ κάμερας του.. «Η αλήθεια είναι ότι κάναμε ό,τι κάναμε, και αυτό δεν αλλάζει. Ο Γεράσιμος έχει τους λόγους του να λέει ότι δεν κάναμε έρωτα εκείνη τη νύχτα στο Πολεμικό Μουσείο γιατί τον στρίμωξαν», είπε η Τζούλια, «δίνοντας» στεγνά τον νεαρό ναύτη που κάνει πια.. διακοπές στη Λήμνο.
Η Τζούλια Αλεξανδράτου συνέχισε: «έγιναν πολύ περισσότερα από το απλό φλερτ που ο ίδιος περιέγραψε στους ανωτέρους του». Δεν μας λέει όμως λεπτομέρειες για την κάμερα του Μένιου και τις σκηνές που κατέγραφε. Όλοι λοιπόν τώρα περιμένουν το πορνό βιντεάκι Τζούλια Αλεξανδράτου-Ζαγορίτης σε γνωστό τσοντο-site.
Μα καλά, κι αυτός ο ναυτάκος ο Ζαγορίτης εντάξει, την είδε «μπήχτης» και έπεσε στα δίχτυα της Τζούλιας. Ο Μένιος που τριβόταν στα πόδια του με μια κάμερα δεν τον ενόχλησε;
Δείτε τις προκλητικές φωτογραφίες Αλεξανδράτου-Ζαγορίτη, το ροζ βίντεο Julia-Podosfairistis και το βίντεο Τζούλιας-Ζαγορίτη στα μπουζούκια.
http://www.fimes.gr/2010/07/tzoulia-roz-dvd-sex/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails