Σάββατο 10 Απριλίου 2010

Julia Podosfairistis: Το νέο ροζ βίντεο με την Τζούλια Αλεξανδράτου


Σε γνωστή πορνογραφική ιστοσελίδα του διαδικτύου έχει διαρρεύσει εδώ και μερικές ώρες ένα νέο ροζ βίντεο, που δείχνει την Τζούλια Αλεξανδράτου σε... προσωπικές στιγμές.

Το βίντεο ονομάζεται «Julia Podosfairistis» και έχει διάρκεια ένα λεπτό και οκτώ δευτερόλετπα. Έχει τραβηχθεί από μονοκάμερο και δείχνει σε κάθε περίπτωση ερασιτεχνικό (ή τουλάχιστον πιο ερασιτεχνικό από το προηγούμενο).

Για ακόμα μια φορά δεν φαίνεται το ........


πρόσωπο του παρτενέρ, που πάντως φοράει αθλητικά παπούτσια (και μόνο αυτά). Εικονίζεται όμως η Τζούλια (ή τουλάχιστον κάποια που της μοιάζει πολύ) που ενώ κάθεται στα... τέσσερα, κάνει πλακίτσες προς την κάμερα, γελά και... παίζει με τα μαλλιά της.

Στην έναρξη του βίντεο η Τζούλια εμφανίζεται να λέει ένα «είστε γελοίες όλες». Μεσολαβούν στιγμές «απόλαυσης» και έντονων κραυγών, που συνοδεύονται μάλιστα από την μουσική υπόκρουση διαφόρων διαφημιστικών σποτ, καθώς προφανώς έχει μείνει ανοιχτή κάποια τηλεόραση. Στο τέλος ακούμε πάλι την Τζούλια να πετάει ένα (θεϊκό) «φτάνει πια, βαρέθηκα».

Το αστείο είναι ότι δεν φαίνεται να έχει βαρεθεί ο καμεραμάν, που συνεχίζει να τραβάει, οπότε ακούγεται σχεδόν αμέσως και μια ανδρική φωνή να λέει «κλείστο», απαιτώντας να σταματήσει το γύρισμα η κάμερα. Μια φωνή που μοιάζει υπερβολικά με αυτήν του Μένιου Φουρθιώτη...
 http://www.madata.gr/diafora/showbiz/58431.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails