Τετάρτη 7 Απριλίου 2010

Ροζ χχχ βίντεο-dvd και με τη Σάσα Μπάστα;


Ροζ βίντεο-τσόντα έχει αναρτηθεί στο facebook, στο οποίο σύμφωνα με φήμες πρωταγωνιστεί η Σάσα Μπάστα. Είναι όντως η ίδια ή πρόκειται για κάποια που της μοιάζει; Νέα μπλεξίματα για τη Σάσα, που σύμφωνα με πληροφορίες έχει ήδη κινηθεί νομικά.

Η σελίδα στο facebook στην οποία έχει αναρτηθεί το βίντεο-τσόντα με την υποτιθέμενη Σάσα Μπάστα έχει αποκτήσει ήδη πάνω από 60.000 θαυμαστές σε μόλις δύο μέρες. Η Σάσα πάντως διαψεύδει ότι είναι αυτή η πρωταγωνίστρια του DVD και .......

 απειλεί με μηνύσεις. Έχει ήδη κινηθεί νομικά, δηλώνοντας στο STAR: «Αυτό σίγουρα δε θα τους περάσει γιατί έχω ήδη κινηθεί νομικά αλλά και με τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος μίλησα για το «κατέβασμα» αυτής της σελίδας και δεν έχω καμία σχέση με αυτό!» και πρόσθεσε πως «κάποιοι παρατρεχάμενοι θέλουν να με κατατάξουν στην κατηγορία της πορνοστάρ. Όμως όσο και να το προσπαθούν δεν νομίζω ότι ανήκω σε αυτήν την κατηγορία. Προτιμώ να κρατήσω τον τίτλο της χαζής πλην όμως τίμιας ξανθιάς κορασίδος παρά της πορνοστάρ.»

Και φυσικά δεν παρέλειψε να πετάξει και τη μπηχτή της προς τη Τζούλια Αλεξανδράτου: «Εξάλλου αυτός ο τίτλος (εννοώντας της πορνοστάρ) δικαιωματικά ανήκει σε άλλη κοπέλα, παίζει μόνη της στη λίστα.»

http://www.fimes.gr/2010/04/sasa-basta-roz-dvd/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails