Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

Έξαλλη η Μανωλίδου με τον Ηλία Ψινάκη



Η Ευγενία Μανωλίδου όσο κράτησε τον πληθυντικό στον Ηλία Ψινάκη τον κράτησε! Ο Ηλίας Ψινάκης κατάφερε και έβγαλε... εκτός ορίων την παρουσιάστρια. Συγκεκριμένα, ένα γκρουπ με σχεδόν γυμνά αγόρια που διαγωνίστηκαν στο χορό στο «Ελλάδα, έχεις ταλέντο» έγιναν άθελά τους η αιτία για να πέσει η τελευταία σταγόνα και να ξεχειλίσει το ποτήρι.

Η Ευγενία Μανωλίδου δεν άντεξε άλλο την κοφτερή γλώσσα του Ηλία Ψινάκη και άλλαξε θέση με τον Βαγγέλη Περρή. Το φραστικό επεισόδιο έγινε στον αέρα, με την Ευγενία να συγκρατεί με το ζόρι το θυμό της, ενώ στο «τσακ» ήταν να ξεχάσει την καλή ανατροφή και τους ευγενικούς τρόπους της.
Λίγο αργότερα και σε δηλώσεις που έκανε η ίδια ........


παραδέχτηκε ότι ήταν ενοχλημένη. Όμως, το πιο ενδιαφέρον, λένε τηλεοπτικές πηγές, είναι αυτό που συνέβη όταν έσβησαν τα φώτα. Η Ευγενία σαν ταύρος εν υαλοπωλείο πήγε κατευθείαν στο καμαρίνι της βράζοντας από θυμό. «Ως εδώ! Αν με ξαναπροσβάλει, φεύγω! Ποιος νομίζει ότι είναι;». Κι ενώ η σχέση των δύο κριτών στο talent show μοιάζει με καζάνι που βράζει, πολλοί λένε ότι η επόμενη μεγάλη έκρηξη είναι προ των πυλών. Η Ευγενία μάλιστα είναι πυρ και μανία και για έναν ακόμη λόγο. Μετά τον τσακωμό τους ακολούθησε η συνέντευξη του Ηλία Ψινάκη σε εβδομαδιαία εφημερίδα, όπου αναφέρθηκε στο σύζυγό της Άδωνη Γεωργιάδη χαρακτηρίζοντάς τον «πατσαβούρα της Βέρμαχτ»!
http://www.gossip-tv.gr/story/34944/exalle-e-manolidou-me-ton-elia-psinake

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails