Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

Χριστίνα Μουστάκα: σέξι παρουσιάστρια του Ράδιο Αρβύλα


Την παράσταση κλέβει με τις εμφανίσεις της στην εκπομπή των «Ράδιο Αρβύλα» η εκρηκτική παρουσιάστρια των βίντεο από το Ίντερνετ, Χριστίνα Μουστάκα. Η σέξυ παρτενέρ του Αντώνη Κανάκη και της παρέας του, αναστατώνει με τις ολιγόλεπτες εμφανίσεις της και ταράσει τα νερά της εκπομπής.

Η πανέμορφη Χριστίνα Μουστάκα που παρουσιάζει τα χιουμοριστικά ιντερνετικά βίντεο του Ράδιο Αρβύλα, ασχολείται επίσης με το μόντελινγκ, ενώ είναι απόφοιτος του τμήματος Αισθητικής και Κοσμητολογίας του ΤΕΙ Αθηνών. Μένει μόνιμα στην Αθήνα και επειδή η εκπομπή γυρίζεται στη Θεσσαλονική, αναγκάζεται να .......


πηγαίνει στη συμπρωτεύουσα δύο με τρεις φορές την εβδομάδα. Για το θέμα της απόστασης, δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της: «Έχω σκεφτεί να μετακομίσω στη Θεσσαλονίκη, προς αποφυγήν των μετακινήσεων, δύσκολα όμως θα αποχωριζόμουν την οικογένειά μου που ζει στην Αθήνα. Είναι μια πάρα πολύ δύσκολη απόφαση για εμένα».
Η σέξι παρουσιάστρια του Ράδιο Αρβύλα έχει κάνει στο παρελθόν τολμηρές φωτογραφίσεις για ανδρικά περιοδικά, αλλά δηλώνει: «Είμαι σε μια φάση της ζωής μου, που δεν θα σκεφτόμουν να ξανακάνω κάτι τόσο τολμηρό. Δεν θα έλεγα όχι όμως σε μια όμορφη και σέξι φωτογράφιση». Δυστυχώς οι Ράδιο Αρβύλα μας προσφέρουν τα.. κάλλη της Χριστίνας με το σταγονόμετρο, αφού η μία και μοναδική εμφάνισή της σε κάθε εκπομπή διαρκεί λίγα μόλις λεπτά. Αυτό, σε συνδυασμό με τη μεγάλη ομοιότητά της με την άλλη κοπέλα της εκπομπής, την Ευγενία Σαμαρά, έχει μπερδέψει πολλούς τηλεθεατές. Η ίδια δήλωσε για το θέμα: «Συμβαίνει πολύ συχνά να μας μπερδεύουν. Οι περισσότεροι δε, όχι απλά μας μπερδεύουν, αλλά νομίζουν ότι είναι μία η κοπέλα της εκπομπής!»
http://www.fimes.gr/2010/03/xristina-moustaka/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails