Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

Η γυμνή... αλήθεια της Ανθής Τσομπανίδου


Εκτός από το Next Top Model η Ανθή Τσομπανίδου φάινεται πως βγαίνει εύκολα έξω από τα ρούχα της... αποκαλύπτοντας τον εσωτερικό αλλά και τον εξωτερικό της κόσμο. “Εκτός από το μέγεθος που θέλω και το πάχος, είναι και τα κόλπα που κάνει. 

Να είναι γυμνασμένος να σε πιάνει δυνατά και να τα δίνει όλα. Να μπορεί να σε τρελάνει τόσο που να τον βάλεις εσύ κάτω και να τον φας όλο! Όχι τον...., τον άντρα εννοώ” δήλωσε το μοντέλο, ενώ αποκάλυψε και την πιο hot ερωτική της φαντασίωση: “Με το γκομενάκι το βαρβάτο, με τις μπρατσάρες του, ξημερώματα στο............


καπό του αυτοκινήτου. Περιμένω να βρεθεί κάποιος να μου την πραγματοποιήσει”. Τι πρέπει όμως να έχει ένας άντρας προκειμένου να μπει στην καρδιά και το κρεβάτι της Ανθής Τσομπανίδου; “ Πρέπει να είναι πολύ δυνατό (σ.σ. το sex μαζί του), αλλιώς δεν κάθομαι. Κι αν δεν με πιάσει ο άλλος με τις μπρατσάρες του, δεν γίνεται τίποτε. Θέλω να μου μιλάει και ωραία και πρόστυχα. Να είναι γλυκός αλλά και να με πιάσει πιο δυνατά και να γίνει άγριο, Όλα! Δεν έχω ταμπού. Όλα τα κάνω, δεν υπάρχει κάτι ιδιαίτερο στο κρεβάτι” είπε το καυτό μοντέλο.

http://www.gossip-tv.gr/story/29472/e-gumne-aletheia-tes-anthes-tsompanidou

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails