Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2010

Η Σεράινα νικήτρια του Next Top Model

Επιλέχθηκε επιτέλους η νικήτρια του Next Top Model από την κριτική επιτροπή. Και το όνομα αυτής… Σεράινα! Διαβάστε τις λεπτομέρειες και πως η κριτική επιτροπή κατέληξε στο να επιλέξει τη Σεράινα ανάμεσα από τις υπόλοιπες υποψήφιες.
Ιωάννα, Μαρία, Μόνικα και Σεράινα κονταροχτυπήθηκαν στον τελικό του Next Top Model. Η επιτροπή, αφού εκθείασε και τις τέσσερις κοπέλες, επέλεξε σαν Next Top Model τη Σεράινα.
Οι κοπέλες χωρίστηκαν αρχικά σε δύο ζευγάρια: Μαρία-Σεράινα και Ιωάννα-Μόνικα. Από το πρώτο ζευγάρι αποχώρησε η Μαρία ενώ από το δεύτερο ζευγάρι αποχώρησε η Ιωάννα. Οι δύο κοπέλες λοιπόν που διαγωνίστηκαν για την ανάδειξη της τελικής νικήτριας ήταν η Σεράινα και η Μόνικα.

Χαμηλή αυτοπεποίθηση καταλόγισε η Βίκυ Καγιά στη Μαρία, οι δηλώσεις της οποίας βέβαια αμέσως μετά δεν έδειξαν κάτι τέτοιο…


Το ότι δεν πληρεί όλες τις προδιαγραφές ενός Top Model είπε βασικά στην Ιωάννα η Βίκυ Καγιά. Η ίδια η Ιωάννα παραδέχτηκε ότι έχει ακόμα πολύ δρόμο μπροστά της.
Αληθεινές βγήκαν λοιπόν οι φήμες που κυκλοφορούσαν λίγο πριν τι διεξαγωγή του τελικού του Next Top Model που ήθελαν νικήτρια τη Σεράινα. Διαβάστε πότε ξεκινούν τα γυρίσματα του Next Top Model 2 και ποια είναι η νέα κριτική επιτροπή.

http://www.fimes.gr/2010/02/next-top-model-telikos-nikitria/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails